2013. szeptember 23., hétfő

Szavazás a floorball jövőjéről!

Itt az alkalom, hogy mindenki kinyilvánítsa véleményét, mikor tudna jönni rendszeresen. Az is vélemény, ha egyik sem jó, kérlek akkor is szavazz! Csak a 4 megjelölt időpont játszik, amennyiben a Móriczban akarunk maradni. Természetesen további ötleket megosztani ér! http://www.doodle.com/r9z27qbub96krre5

12 megjegyzés:

Deni írta...

Nos a szavazás nincs lezárva, de ettől függetlenül megállapíthatjuk, hogy a móriczos időpontok nem megfelelőek számunkra, így indokolt a szerződés minél előbbi felmondása. Itt felszólítanám a csapat nevében az igen hálátlan szerepben levő F. András budapesti lakost, hogy intézkedjen valamit. köszönönjük

A leginkább megfelelő időpont mindenki számára a csütörtök, 19:00vagy inkább 20:00 órától. Úgyhogy csütörtök estére kell termet találni. beszéltem a BME-s ( http://bmefitness.hu/szolgaltatasok?teremberlet_filter#filter=.floorball) csajszival csak csütörtök 22:30 tól van szabad helye floorballpályára (7900 Ft/óra) , illetve megkérdeztem, hogy tud-e tanácsolni másik pályát, amire azt válszolta, hogy tudomása szerint mindegyik foglalt.

Thomas írta...

reménytelen..

Névtelen írta...

nekem jó a csütörtök Bálint

Thomas írta...

Szergej, Márk??

Szergej írta...

Szavaztam. Hétfőn nekem túl késő, főleg most télen amikor óra átállás lesz és az oroszok basznak tekerni.

Márk írta...

nekem is a csüt jó, mert péntekenként vagont pakolok fixen. szavaztam

Névtelen írta...

írtam egy pár pályának, szólok, ha jött válasz.

András

Thomas írta...

Mellesleg úgy látszik a csütörtök alapból működhet.

Deni írta...

A péntek is működhetne a táblázat szerint, de a gyakorlat azt mutatja, hogy mégsem. Beszeltem a nénivel meg az Andrással és egyikojuk sem emlékszik, hogy lenne szerződés, tehát a nincs mit felmondani.

Deni írta...

A nenivel még szerdan dumcsiztam

Névtelen írta...

A 11. kerületből a fehérvári útról szóltak, hogy van szabad idejük csütörtök este, egy vadonatúj pálya. Azt mondták, hogy nézzük meg, hogy megfelel-e. Vmelyik nap elmegyek. A Marcibányi téren csak műfüves fedett pálya van. Vki tett vmit az ügy érdekében?

András

Névtelen írta...

Mi lesz így?? meg kell változtatni a honlap címét.. :D

Anna