2009. június 13., szombat

Július


Lassan itt a július, el kéne dönteni, ki ér rá péntekente, és ki az, aki nyaral, vagy csak nem akar majd jönni.

Ha mindig kevesen lennénk, érdemes lemondani a pályát.

10 megjegyzés:

Thomas írta...

ha lehet ennyi beleszólásom, próbáljátok megoldani a móricz pályát. a hagyomány az hagyomány. lassan már mindenki dolgozni fog, és higgyétek el akkor már fogtok tudni ennyit áldozni erre a helyre ahol gyakorlatilag felnőttünk és annyi élményt adott. ez lehet, hogy nyálasan hangzik de szerintem ez az igazság. decembertől visszatérek, már nagyon várom... persze az még idő. nyáron pihenjetek, ne erőltessétek a játékot, mindig van nyári szünet, viszont szeptembertől igyekezzen mindenki itt lenni, hogy még sokszor üthessük vághassuk... illetve hogy sok gól szülessen még ezen a pályán :)

uff
Thomas

András írta...

Nekem jó a Móricz jövőre is. Most persze jövök és jövőhéten nekem jobb lenne a csütörtök, mint a péntek! Júliusban nemtom ki, hogy ér rá, én sztem kb 2re tudnék mennni.

TLaci írta...

Most jövök, de jövő héten Balatonon leszek. Nekem jó a Móricz, eddig sem volt pénzem, jövő félévben sem lesz, teljesen mindegy. :D

Deni írta...

én jövök a héten, köv héten nem. köv hetet minél elobb beszéljétek meg(hogy péntek vagy csüt), feleslegesen ne fizessük a pályát. juliusban meg a 2. hét kivételével(vizitabor) mehetünk felőlem, de ezzel kapcsolatban is irjatok kinek mikor jó.(és ne úgy, mint az András, hogy "kb 2re tudok menni" , azt is irjatok oda MELYIK kettore:D (augusztusban meg tuti nemlesz, mert 1honapra bezár a suli mint megtudtuk)

mark írta...

a héten megyek jövőhéten csütörtök, nyáron, meg juliusban a 2. hét kivételével ráérek

András írta...

Jön az a haverom aki multkor is volt! A többiek miért nem jelentkeznek???

Mt írta...

oké, akkor pontosítsunk:

jún 19.: Nem
Jún 25.: nekem jó
Júl 4.: jó
Júl 11.: jó
Júl 18.: Talán jó
Júl 25.:Talán jó

Névtelen írta...

CSá
bocs h csak most írok, kicsit elfeledkeztem a máról, nem tudok jönni házibuliba megyek. Nekem is jövő héten a csütörtök a jobb mert péntektől Balaton, ennél előrébb nem látok

Bálint

Deni írta...

ALaci nem jön!

András írta...

Na mi legyen a csütörtökkel? Eddig ha jól számolom: Hercegh, Márk, Bálint, én. Lécci írjatok, hogy mi legyen és akkor szólok a néninek!