2008. június 14., szombat

eredmények

A csapat:

Máté - 4
András - 0
Gergő - 0
A Laci - 0
T Laci - 0


B csapat:

Szergej - 12
Tomi - 7
Bálint - 3
Deni - 1
Márk - 0

összesen: 4 - 23
gól/fő: 0,8 - 4,6

Biztos a péntek 13 miatt.....

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szoros volt!
Viccet félre téve: be kell látni, hogy az A csapat nyomorék volt. Na jó, Máté legyen csak mozgássérült, mert mégiscsak lőtt négyet. Viszont eléggé problémásnak találom, hogy közülünk nyomik közül mégyen tudtak csendben küzdeni, még ha eredményt nem is értünk el vele, míg egy nyomoréknak folyton járt a pofája csak azt nem tudhatjuk, hogy mire. Amellett, hogy demoralizáló, egyenesen bunkó dolog... Ha ez elején elfogadjuk a csapatunkat, akkor utánna már illene csapattagként küzdeni a többiekkel, és nem felsőbbrendűként oltogatni mindenkit, ugyanolyan nullás teljesítménnyel, mint bármelyikünké.

Mt írta...

bocs, h ordibáltam, de ha semmi nem jön be (nem azért mert nyomik voltunk, hanem mert nekünk SEMMI, az ellenfélnek meg MINDEN bejött)nagyon kiborított... és ilyenkor előjön belőlem az idegbeteg... de az is igaz, h egyedül a Gergő volt az, aki védekezéskor helyezkedett, mi többiek meg csak bolyongtunk a pálya közepén...

Deni írta...

ezaz mar ugy hianyzik egy kis flamewar!:D amugy biztos hogy itt mindenki ugyanarra az emberre gondolt?:)

Amugy megjegyeznem, hogy Szergej árvette a vezetést a góllövőlistán! már csak 2 meccs van a szezonból, mindenki húzzon bele!;)

Unknown írta...

Az utolsó meccs lesz a Superbowl! :P Kéne valami díj:D
más: a csapatösszeállításon változtatni kell, mert most már mondhatom, hogy tartósan alul marad az A csapat. Azt javaslom, hogy a keretből felváltva válasszon a két csapatkapitány, és így alakuljanak ki a csapatok. A kapitányok pedig legyenek, az előző meccsen legtöbb gólt lövő 2 játékos!

Névtelen írta...

Ha lehet akkor kihagynám a csk-skodást. Ellenbe ajánlom figyelmetekbe a következő általam ajánlott felállást akövetkező meccsre: T.Laci, A.Laci, Máté és jómagam. Hozzászólás? Vélemény?

Szerintem szoros lenne a mérkőzés.

Thomas írta...

deni itt mindenki rád gondolt! =))

amúgy jó volt, baszki szergej meg behozott a góllövésben, én viszont álltam fél órát kapuban és még védtem is, ami nálam csodaszámba megy.

két dolog, egyik a meccsről: nekunk tényleg minden bement, nektek meg nem sok, viszont sztem ott nem csak ez nem volt most rendben. a csapatok sztem rendben voltak, egy másik nap simán lehetett volna ebből egy szoros vagy egy fordított eredmény. márk nagyon jó hogy jött, komolyan a legjobb védő az egész mezőnyben és a mi csapatunkból mindig az hiányzik.

a másik dolog, h sztem a meccs embere nem mindig a legtöbb gólt lövő játékos, bár kétségtelen, h a játékot gólra játszák, és ugye az alapján lehet a meccs emberének lenni a szavazáson. szóval nálam most például a márk lett a meccs embere szorosan a mátéval mert ő küzdött hajtott és kis szerencsével 4 gólt bevágott kb 2 perc alatt ha jól emlékszem :) persze ez semmit sem von le a szergej vagy adott esetben az én teljesítményemből :P (vagy bárkiéból...).

Névtelen írta...

Bocs Máté, nem rád gondoltam... :D De lőttél négyet, te okíthatsz!

Mt írta...

pedig nagyon ideges voltam, és sokat pofáztam (magamhoz képest). és szte is ebből a leosztásból sztem is lehetett volna szorosabb meccs, ha kicsit másképp alakul... de támogatom a Szergej csapateloszlását:)

Névtelen írta...

Én is támogatom a Szergej csapat kiosztását, de persze a megjelenő játékosok függvényében fent kell tartani a változtatás jogát.

Deni írta...

felőlem is jó lesz úgy. Úgyis túl sokat nyert a Szergej..:D

Mt írta...

Szergej már úgyis vesztett meccset... az a csapat nyer, ahol Ricsi lesz!

Unknown írta...

Szerintem, egy Szergej v. mindenki más meccs is szoros lehetne:D

Névtelen írta...

Kedves tlaci!
Ha problémád van velem, légy szíves máskor mondd meg élőben, akár meccs közben is, és akkor lehet, hoyg változtatni tudok rajta... Elnézést kérek, ha zavart az ordibálásom, de rajtam így jön ki a feszültség, ha alapvető hibákat követünk el és szopunk 20 góllal. Arra nem emlékszem, hogy egy szóval is említettem volna, hogy "teljesítményem" lett volna. Az meg, hogy nem küzdöttem az nem igaz.
Szerintem is a Márk kibaszott jó volt, és a Bálint is. Nálam is Márk a meccs embere.
Gergő

Névtelen írta...

Kedves Gergő!

A 19 gólos szopás nem adott lehetőséget egymással kapcsolatos problémáink kitárgyalására. Egyszerűen nem ezért járunk oda. Valószínüleg egy hét is kevés lenne, hogy mindenki elsimítson minden problémát a péntekenként megjelenő haverjaival. És talán ezen is van a hagsúly, hogy ez egy barátok közti játék, amiben csak a szórakozás a lényeg, meg egy kis mozgás, és nem az hogy beszólásokkal rontsuk egymás hangulatát. Nem is egyedül neked szánatm azt a szösszenetet, ezért sem szerepel benne a neved. Ez egy jelenség, aminek szerintem nincs helye a Szent Pénteki Floorballban.
Egyébként a játékoddal és az egyéni küzdéseddel semmi komoly bajom nem lehet. Jól nyomod, de ha ennyire feszültté tesz, vegyél be valamit.

Deni írta...

ugyanmár nem kell ennyire komolyan venni! porrá aláztunk titeket, és kész!:DD

Mt írta...

azzal az 1 góloddal, mi?

Thomas írta...

http://youtube.com/watch?v=CgZ8Drr4Z54&feature=related

ajánlom mindenkinek

Thomas írta...

feature=related

ez a link vége

Deni írta...

vegulis nem nehéz ez a trükk, majd pénteken megmutatom hogy kell!:D

és itt egy kis OFF :
http://www.youtube.com/watch?v=27MsSywhOJY&feature=related

Mt írta...

Deni, nem vagy normális...:D

Unknown írta...

sírvaröhögős:D

Névtelen írta...

Ez az Deni! Velős poén... :D